Блог

Чи захищені слухові апарати від води?

Чи захищені слухові апарати від води?

Слуховий апарат повинен бути придатним до використання за будь-якої погоди, навіть під час дощу...

Ось чому всі слухові апарати Widex мають властивість водо відштовхування. Для захисту слухових апаратів, компанія Widex використовує велику кількість передових технологій. Всі електричні контакти виготовлені з дорогоцінних металів. Трубочки і амортизатори виготовлені із спеціально розроблених водо- і пило відштовхуючих матеріалів. Процесор загерметизований в водозахищені матеріали. Кришки мікрофонів в слухових апаратах FUSION, Passion, SUPER, 19 і 9 моделях оснащені нанопокриттям, яке запобігає доступу води до мікрофонів.

У моделях «мікро» корпус і батарейний відсік слухового апарату мають нанопокриття. У всіх внутрішньовушних / канальних і моделях «телефон у вусі» використовується сірчаний фільтр з нанопокриттям - NanoCare, який ефективно захищає телефон від потрапляння сірки і бруду.

Хочете використовувати слуховий апарат у вологу погоду або під час дощу? Немає проблем. Слухові апарати Widex надійно захищені від вологи. Цей надпотужний захист не впливає на чистоту і натуральність звучання вашого слухового апарату. Насправді належний рівень захисту робить їх більш надійними і менш схильними до збоїв.

Чи є слухові апарати Widex водонепроникними?

Водонепроникність не зовсім точний термін. Компанія Widex виробляє слухові апарати, головною особливістю яких є висока надійність і неперевершена якість звуку. Купити слуховий апарат Widex можна в Рівному та Луцьку. Тому що розроблені вони для повсякденного використання, включаючи екстремальні погодні умови. Безліч апаратів компанії Widex водостійкі відповідно до рівня IP55, що означає захищеність апаратів від впливу напору води з усіх боків (12.5 літрів в хв.) протягом трьох хвилин.

У той же час ми повинні відзначити, що слухові апарати Widex не призначені для занурення в воду, наприклад, для пірнання або плавання в басейні.

Яким чином користувач може захистити свій слуховий апарат?

Існує кілька простих правил, за допомогою яких користувач може продовжити термін служби свого слухового апарату:

  • Не використовуйте слухові апарати в екстремальних температурах, або в умовах дуже високої вологості;
  • Висушувати їх від поту після фізичної активності;
  • Не одягати слуховий апарат в душі або в басейні.

У будь-якому випадку для отримання більш докладної інформації користувачеві сприводу де купити слуховий апарат і як його використовувати слід вивчити інструкцію з використання конкретної моделі слухового апарату.

Поділитись в соцмережі:

Повернутись

Попередній запис на прийом

Попередній запис на прийом дозволить вам максимально ефективно використати свій час, оскільки повна діагностика слуху займає 1-2 години. Будь-ласка, вкажіть свої ім'я та контактний номер телефону. З вами зв'яжеться наш представник.